Передплата 2024 «Добра кухня»

Великі магазини — великі знижки. ТОП найбільших актуальних знижок на техніку та електроніку

  • 26.12.2023, 11:47
  • 482

В Україні наразі працюють десятки великих інтернет-магазинів техніки і сотні значно менших. Різниця між ними полягає не лише в розмірах та асортименті товарів, а й у тому, які знижки вони пропонують

Даними з цього приводу поділилися експерти сайту Promocodius.com.

За словами представників Promocodius, для великих онлайн-магазинів характерні більші знижки, але водночас невеликі комерційні сайти частіше пропонують загалом дещо нижчі ціни. Тому покупцеві часом буває доволі складно обрати, що краще — почекати чергового розпродажу в умовній «Розетці» чи придбати потрібний товар «тут і зараз» в місцевому магазині електроніки.

Вибір насправді доволі неочевидний, а тому в Promocodius радять ретельно порівнювати умови на різних платформах і діляться переліком інтернет-магазинів з найбільшими знижками:

  • Промокоди Цитрус з https://promocodius.com/ua/shops/citrus активують знижки до 20% на велику кількість гаджетів.
  • Промокоди Touch та Stylus активують знижки до 25% на деякі категорії товарів.
  • В eStore діє знижка до 5000 грн на нові надходження.
  • Samsung надає знижки до 20% при купівлі деяких видів техніки: смартфонів, телевізорів, навушників, смарт-годинників тощо.

Однак в Promocodius радять звертати увагу не лише на розмір знижки, а й на інші деталі. Наприклад, на умови гарантії. В Україні працює чимала кількість так званих «сірих» магазинів, які зазвичай пропонують дещо нижчу ціну на техніку та електроніку, але водночас не надають офіційної гарантії. А гарантія від магазину може бути доволі короткотривалою — від кількох днів до місяця. Водночас офіційні ритейлери надають «повноцінну» гарантію від виробника, що робить їхні пропозиції дещо привабливішими.

Крім того, варто звертати увагу на додаткові переваги при купівлі гаджетів в різних інтернет-магазинах. Наприклад, компанія Samsung часто дарує навушники при купівлі флагманських смартфонів. Це чудова можливість отримати додатковий якісний продукт за ціною смартфона. Схожим чином працює компанія Google, продаючи свої смартфони Pixel з додатковими подарунками — смарт-годинниками чи фірмовими навушниками. В Україні смартфони Google офіційно не продаються, але загалом тренд дарувати додаткові гаджети при купівлі техніки набирає обертів серед багатьох топових брендів. Тому цей аспект покупцям теж варто враховувати.

В Promocodius рекомендують не робити імпульсивних та поспішних покупок, а відстежувати динаміку цін, шукати промокоди та спецпропозиції. Адже спонтанна покупка може призвести до того, що ви витратите на бажаний гаджет значно більше, ніж він буде коштувати через кілька днів.