Передплата 2024 «Добра кухня»

Прикордонники відбили атаку окупантів під Бахмутом — одного штурмовика взяли в полон, ще двох знищили

  • 19.11.2023, 10:57
  • 403

На одному з Бахмутських флангів, попри спроби російсько-окупаційних військ прорвати рубіж оборони, українські захисники, серед яких прикордонники, міцно тримають позиції

Фото: Державна прикордонна служба України
Фото: Державна прикордонна служба України

Днями бійці Краматорського прикордонного загону відбили атаку противника та взяли в полон контрактника російської армії. Так, у ранковий час група піхоти противника атакувала одну з вогневих позицій прикордонного підрозділу. По ворогу було відкрито вогонь на ураження. У ході стрілецького бою двох загарбників вбито, решта нападників розбіглися.

Надалі, під час обстеження переднього краю, охоронці кордонів виявили та захопили одного військовослужбовця зс рф. Полоненим виявився новоспечений контрактник, який призвався у військову частину з Хабаровського краю на початку жовтня цього року. При цьому, більшу частину своєї служби окупант з далекого сходу добирався до театру бойових дій. Фактично загарбник не встиг злізти з потяга й одразу був відправлений на штурм, результат якого відомий.

Ще цікавий факт про «освободітєля», судячи з шевронів, що він мав на собі, чоловік збирався вчити усіх російській мові, проте, під вогневим ураженням наших бійців, різко змінив свої плани на майбутнє та обрав життя в українському полоні.

Схожі новини