Передплата 2024 «Добра кухня»

Львів надасть пів мільйона гривень на допомогу онкохворим дітям

  • 25.06.2023, 14:30
  • 1 018

У Львові вшосте відбувається велопробіг з Арсеном Мірзояном «Кручу педалі, щоб вони жили», аби зібрати кошти для дитячого медичного центру

Садовий. Фото: ЛМР
Садовий. Фото: ЛМР

Традиційно до благодійної події долучився мер Львова Андрій Садовий, анонсувавши перший внесок від громади міста — 500 тисяч гривень на допомогу онкохворим діткам.

«Дякую організаторам, дякую Арсену Мірзояну за таку класну подію. Я завжди додавав від громади міста, а цього разу ми — починаємо. Перший внесок від громади Львова — 500 тисяч. Починаємо!», — сказав мер Львова перед початком велопробігу.

Цього року мета події - зібрати щонайменше 500 тисяч гривень на реконструкцію та облаштування зони прийому важкохворих у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові. І саме цю суму вже дає громада міста Львова.

У минулі роки велопробіги зібрали близько мільйона гривень, і за ці кошти відремонтували шість палат відділення гематології та інтенсивної хімієтерапії, три кімнати кабінету функціональної діагностики та придбали п’ять інфузоматів для онкохворих дітей.

Схожі новини