Передплата 2024 «Добрий господар»

Тихановська зустрічалася із Зеленським: заява

  • 10.07.2021, 15:15
  • 710

Лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська заявила, що неофіційно зустрічалася із президентом України Володимиром Зеленським у Литві

Про це з посиланням на інтерв’ю білоруської опозиціонерки Тихановської повідомляє видання «Сегодня».

Тихановська також розповіла, що підтримує зв’язок з українським урядом і, крім Зеленського, мала перемовини також з очільником МЗС України Дмитром Кулебою.

«Так, ми на зв’язку, звичайно, з представниками уряду України. Ось. Я один раз зустрічалася онлайн з паном Кулебою, позавчора ми перетиналися з паном Зеленським на заході в Литві. Офіційних зустрічей у нас не було, але ви знаєте, як сильно ми відчуваємо підтримку України «, — розповіла лідерка білоруської опозиції.

Вона наголосила, що опозиційні до самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка сили «відчувають підтримку України». І наголосила, що приєднання України до санкцій ЄС проти Лукашенка, також свідчать про солідарність нашої країни з народом Білорусі.

«І нехай ще не було офіційних зустрічей на найвищому рівні, але цю щоденну підтримку ми відчуваємо. І те, що Україна приєднується до санкцій Євросоюзу, вказує, що Україна — з білоруським народом», — сказала опозиціонерка.

Відомо, що наразі Світлана Тихановська мешкає у Литві.

Читайте також: Тихановська назвала Крим «де-факто російським»

Схожі новини