Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

До Харкова прибули важкопоранені військові: що приховує штаб ООС

  • 04.10.2020, 12:35
  • 1 897

"Ситуація в зоні ООС з кожним днем все напруженіша. Бойовики постійно обстрілюють українські позиції, знаючи, що відповідати нашим військовим заборонено. У фронтових зведеннях все частіше ми бачимо словосполучення "підірвались на невідомих вибухових пристроях" та "бойові втрати при ворожих обстрілах відсутні"

Про це розповідає телеграм-канал Останній блок-пост, який ведуть діючі та колишні учасники бойових дій з Росією.

Як наголошується, у п'ятницю, 2 жовтня 2020 року, у військовий госпіталь Харкова із зони бойових дій доставили нових поранених.

«Серед них є важкопоранені, є воїни з ампутацією. Але про них штаб ООС чомусь мовчить», — зазначається у повідомленні.

«Привезли їх на старенькому літаку «Віта», якому вже 39 років і який щомісяця потребує ремонту. Кошти на його заміну виділялись у 19-тому, але нове керівництво вирішило витратити його на «важливіші потреби», — додають автори матеріалу.

Читайте також: На Донбасі «через необережне поводження зі зброєю» загинув розвідник ЗСУ

Нагадаємо, під час останнього перемир'я (офіційно діє з 27 липня цього року) є випадки, коли інформація про загибель військовослужбовця у зоні бойових дій з Росією розповсюджується лише за місцем його проживання, а не озвучується представниками влади на загальнодержавному рівні.

Востаннє подібне, зокрема, мало місце у випадку із 27-річним старшим солдатом Сергієм Огінський з міста Долина Івано-Франківської області.

Схожі новини