Передплата 2024 «Добрий господар»

Нова радість у Києві стала...

  • 26.12.2012, 23:15
  • 653

Відвідувачів столичного ярмарку не лише прилавки зі святковим крамом манять, а й встановлена у центрі різдвяного містечка шопка. Такого вертепу у Києві ще не виставляли. Персонажі – з людський зріст, а сама шопка — два метри заввишки і два з половиною завширшки. Четверо ХУДОЖНИКІВ працювали над створенням вертепу три місяці. Усі фігурки вирізані з фанери і розмальовані вручну. Щоб додати їм об’ємності, майстри обклеїли фанерні заготовки пінопластом. А ось одяг у мальованих персонажів – не мальований. «Обшивали» біблійних героїв теж вручну, використовуючи декоративні тканини. 6 січня шопка поповниться живими персонажами. Тут оселяться справжні овечки і кози.

Відвідувачів столичного ярмарку не лише прилавки зі святковим крамом манять, а й встановлена у центрі різдвяного містечка шопка. Такого вертепу у Києві ще не виставляли. Персонажі — з людський зріст, а сама шопка — два метри заввишки і два з половиною завширшки.

Четверо ХУДОЖНИКІВ працювали над створенням вертепу три місяці. Усі фігурки вирізані з фанери і розмальовані вручну. Щоб додати їм об’ємності, майстри обклеїли фанерні заготовки пінопластом. А ось одяг у мальованих персонажів — не мальований. «Обшивали» біблійних героїв теж вручну, використовуючи декоративні тканини.

6 січня шопка поповниться живими персонажами. Тут оселяться справжні овечки і кози.

Схожі новини