Передплата 2024 «Добра кухня»

Український будівельник став мільйонером

  • 12.12.2017, 16:55
  • 2 505

У фiнальному розiграшi  будiвельник iз Iвано-Франкiвська виграв один мiльйон гривень.

Про це йдеться в сюжеті Еспресо.TV.

Анатолій Павлюк — щасливий переможець - свого часу купив 5 бiлетiв, на кожному з яких була надрукована додаткова ігрова комбінація. І ось, одна з них виявилася виграшною.

"Я спочатку не повірив бо працював на роботі і не мав змоги перевірити свій квиток, тоді я зателефонував сестрі, сфоткав і вислав на Вайбер квиток, вона передивилась запис передачі і тоді побачила, що я виграв мільйон", - розповідає переможець.

Сестра Анатолія зазначає, що стала першою, кому брат повідомив щасливу новину, але зізнається, що спершу в це не повірила.

"Я спочатку не повірила і кажу "перешли мені вайбером смс з номером" я звірю, коли я звірила, то аж тоді повірила. Переповнювали емоції, набрала його дружину. Він сказав "дзвони ти, бо вона мені не повірить". Вона все одно сказала, що не вірить. І я сказала, що "прийдеш, включу тобі передачу і ти переконаєшся", - говорить Інна Крижанівська, сестра переможця *лотереї "Лото Забава".

За словами жінки, вона сама раніше не брала участь у лотереях. Проте, після виграшу Анатолія почала купувати квитки і також сподівається виграти мільйон.

Новоспечений мільйонер грає у "Лото забаву" давно, слідкує за всіма акціями та намагається брати у них участь.

Схожі новини