Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Де дивитись трансляцію матчу "Зоря" - "Атлетик"

  • 07.12.2017, 14:14
  • 1 152

Луганська "Зоря" може вперше в історії клубу пробитися в плей-офф Ліги Європи. Для цього команді Юрія Вернидуба в 6-му турі необхідно обіграти іспанську "Атлетик" Більбао. Доленосний поєдинок з басками відбудеться у четвер, 7 грудня.

Любителі футболу зможуть підтримати "чорно-білих" у екранів ТБ. У прямому ефірі львівську гру покаже телеканал "Україна".

Крім того, трансляцію зі "Арени Львів" з традиційною студією і обговореннями експертів можна буде подивитися на каналі "Футбол 2".

Незважаючи на сенсаційну перемогу луганчан в Іспанії, саме баски, на думку букмекерів, є фаворитами в майбутньому поєдинку.

Коефіцієнт на перемогу "Атлетика" становить 1.76, в той час як котирування на виграш "Зорі" рівні 4.95. Нічия в майбутній зустрічі на "Арені-Львів" оцінюється показником 3.55.

Матч шостого туру групового раунду Ліги Європи "Зоря" - "Атлетик" обслужить французька бригада арбітрів на чолі з Рудді Буке.

Для виходу в плей-офф "Зорі" необхідно обігравати іспанців. Лише в разі перемоги луганчани випередять "Атлетик" за кількістю очок і зуміють зайняти друге місце в групі, яке дає право на проходження в 1/16 фіналу. Басків влаштує і нічия.

Джерело: Обозреватель

Схожі новини