Передплата 2024 «Добрий господар»

Нові факти у справі розкрадання коштів під час Євро-2012

  • 21.11.2017, 17:18
  • 1 448

Екс-директору держпідприємства Олімпійський оголосили про підозру в рамках справи про розкрадання коштів під час підготовки Євро-2012.

Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко.

За словами Луценка, про підозру оголосили також гендиректору фірми-підрядника і директору посередницької структури. У них також проведені обшуки.

Луценко додав, що сума збитків лише при закупівлі сидінь для стадіону Олімпійський склала 27 млн грн. Закупівля здійснювалася в 2011 році.

Нагадаємо, за вказівкою Луценка було відновлено розслідування в кримінальних процесах за фактами розкрадання коштів під час проведення Євро-2012.

Прокуратура Києва повідомила про підозру колишньому директору підприємства Спецпостач міжнародного благодійного фонду Безпека країни в рамках розслідування резонансних кримінальних проваджень за фактами розкрадання державних коштів під час Євро-2012.

В офісах фірм-підрядників, які брали участь у реставрації стадіону НСК Олімпійський до Євро-2012 і поставляли світлодіодні електронні табло і крісла за завищеною вартістю, були проведені обшуки.

Джерело: Новое время

Схожі новини