Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Трамп назвав Кім Чен Ина "товстим коротуном"

  • 12.11.2017, 14:20
  • 979

Президент США Дональд Трамп назвав лідера Північної Кореї Кім Чен Ина "товстим коротуном" у своєму Twitter - і одночасно запропонував свою допомогу як посередника в конфліктах.

Під час візиту до В'єтнаму Трамп запропонував президенту цієї країни Чан Дай Куангу допомогу у вирішенні територіальної суперечки з Китаєм та іншими країнами регіону.

"Я дуже хороший посередник і арбітр", - сказав президент США.

Напередодні Північна Корея назвала турне Трампа п'ятьма азіатськими країнами "візитом розпалювача війни", і ще знову охрестила 71-річного президента США "дідуганом". На нуступний день президент пан Трамп відповів північнокорейському лідеру в Twitter.

"Навіщо Кім Чен Ин ображає мене, називаючи"старим", адже я б НІКОЛИ не назвав його"товстим коротуном"? Ех, а я ж так намагаюся стати його другом - і, можливо, одного разу це станеться!"

У мікроблозі він також відповів своїм критикам, які напередодні доріканули йому за надто доброзичливі заяви на адресу президента Росії Володимира Путіна.

У відповідь на питання на прес-конференції у В'єтнамі, чи бачить він себе другом Кім Чен Ина, президент США сказав: "Це було б дивно, але така ймовірність існує".

Після візиту до В'єтнаму Дональд Трамп приїде до столиці Філіппін Маніли. Це остання зупинка його азіатського турне, потім він повернеться до Сполучених Штатів.

Джерело: ВВС Україна

Схожі новини