Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Києві невідомі мало не побили Шкіряка

  • 06.11.2017, 15:19
  • 1 297

Під будівлею Вищого спеціалізованого суду Києва, де проходить засідання у справі бердянського прикордонника Сергія Колмогорова, якого суд нижчої інстанції засудив до 13 років в'язниці за умисне вбивство та перевищення службових повноважень, напали на радника голови МВС Зоряна Шкіряка.

У Києві невідомі мало не побили Шкіряка
У Києві невідомі мало не побили Шкіряка

Про це з місця подій повідомляє кореспондент "Обозревателя".

Шкіряка біля входу в будівлю суду оточила юрба з близько сотні осіб. Після цього радника міністра взялися штовхати, вигукуючи: "Нарешті ми до тебе дісталися!".

Сам Шкіряк заявив, що напали на нього є жителями наметового містечка під Верховною Радою.

Нагадаємо, Шкіряк перед початком засідання заявив, що повністю підтримує Колмогорова, вважає його невинним у цій ситуації і висловив надію, що суд ухвалить рішення про перегляд справи.

Як повідомляв "Обозреватель", інцидент із Сергієм Колмогоровим стався 9 вересня 2014 року. Військовослужбовці помітили неподалік від берега моря автомобіль, який блимав фарами, подаючи якісь сигнали, а потім попрямував у сторону блокпоста.

На вимогу зупинитися для перевірки документів водій натиснув на газ автомобіля і пішов на прорив. Незважаючи на попереджувальні постріли, швидкість машини лише збільшувалася, після чого прикордонники відкрили вогонь на поразку. Пасажирка транспортного засобу загинула, а водій, уродженець Донецька, не постраждав.

У результаті прикордонник Сергій Колмогоров був засуджений на 13 років в'язниці за умисне вбивство та перевищення службових повноважень.

Джерело: Обозреватель

Схожі новини