Передплата 2024 «Добра кухня»

Знайшли 6 кг амфетаміну: у Києві схопили банду наркоторговців, яку кришував коп

  • 28.08.2017, 18:45
  • 1 351

Правоохоронці столиці затримали групу наркодилерів та працівника поліції, який організував їхню злочинну діяльність та забезпечував її прикриття.

Про це повідомляє прес-центр Прокуратури Києва на своїй сторінці у Facebook.

У відомстві розповіли, що затриманий оперуповноважений відділу столичного главку поліції залучив до банди чотирьох місцевих жителів віком від 25 до 29 років.

Працюючи в столиці вже понад два роки, вони незаконно виготовляли амфетамін, який оптом реалізовували дрібним наркозбувачам. Злочинці весь час змінювали місце розташування нарколабораторії, аби їх не помітили.

"Під час обшуків за адресами проживання фігурантів провадження правоохоронці виявили та вилучили понад 2,5 кг порошкоподібної речовини амфетамін та близько 3,4 літрів цієї ж речовини у рідкому виді, пігулки екстезі, приладдя, а також хімічні реактиви, необхідні для виготовлення психотропних речовин", - розповіли у прокуратурі.

Наразі 5 затриманим повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 - незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, вчинені організованою групою. Вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Схожі новини