Передплата 2024 ВЗ

В окупованому Донецьку вибухнула вантажівка з контрабандною зброєю

  • 20.08.2017, 10:30
  • 1 069

Бойовики доповіли командуванню, що причиною стало застосування силами АТО підривних зарядів з використанням безпілотного літального апарату.

В окупованому Донецьку терористи приховали від керівництва обставини вибуху вантажівки з контрабандною зброєю. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"За нашими оперативними даними, на територіях тимчасово не підконтрольних українській владі бойовики все частіше займаються контрабандою не облікованої зброї. Так, в ході перевірки російськими кураторами 11 окремого мотострілецького полку, який знаходиться у Донецьку, внаслідок самозаймання вибухнув вантажний автомобіль. У ньому знаходилась незареєстрована зброя та боєприпаси. Щоб уникнути відповідальності, командуванню 1 армійського корпусу ЗС РФ доповіли про застосування силами АТО підривних зарядів з використанням безпілотного літального апарату", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що це лише один факт виявлення контрабандних боєприпасів у представників незаконних збройних формувань.

"Куди потрапляє весь чорний арсенал бойовиків, можна тільки здогадуватись", - підсумували в штабі.

Схожі новини