Передплата 2024 «Добре здоров’я»

NYT: "Кремль хотів впливати на Трампа за допомогою Манафорта і Флінна"

  • 25.05.2017, 08:17
  • 780

Американські шпигуни отримали інформацію про те, що високопоставлені російські розвідники і політичні чиновники обговорювали, як можна впливати на президента США Дональда Трампа через його радників.

Про це повідомляє видання The New York Times з посиланням на слова трьох теперішніх та колишніх американських чиновників.

Зазначається, що російська влада минулого року обговорювала те, як можна використати для впливу на Трампа його тодішнього очільника передвиборчої кампанії Пола Манафорта та радника Майкла Флінна, адже обидва були пов'язані з офіційними особами Росії.

"Деякі росіяни хвалилися тим, наскільки добре вони знають Флінна. Інші обговорювали можливість розширення зв'язків з екс-президентом України Віктором Януковичем, який живе у вигнанні в Росії, який свого часу тісно співпрацював з Манафором", - йдеться у тексті статті.

Зазначається, що цю інформацію американська розвідка передала ФБР для розслідування, однак досі невідомо, чи дійсно Кремль намагався безпосередньо впливати на радників Трампа.

Джерело: espreso.tv

Схожі новини