Передплата 2024 ВЗ

Опубліковані правильні відповіді ЗНО з української мови і літератури

  • 24.05.2017, 19:31
  • 1 257

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти оприлюднили документ із правильними відповідями зовнішнього незалежного іспиту (ЗНО) з української мови та літератури, який відбувся у вівторок, 23 травня.

На сайті також зазначили, що завдання №42 частини «Українська література» не має однієї однозначно правильної відповіді. Через це предметна фахова комісія ухвалила, що учасникам, які в завданні позначили один з варіантів відповіді або не зробили жодної позначки, буде нараховано по 1 балу.

«Нагадуємо, що результат виконання завдань частини «Українська література» не зараховують як результат державної підсумкової атестації за освітній рівень повної загальної середньої освіти для випускників старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 2017 року», - зазначається в повідомленні.

Слід зазначити, що до 14 червня відбудеться засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порогу «склав/не склав» з української мови і літератури. До 15 червня на інформаційних сторінках учасників будуть розміщені результати тестування з цього предмета.

Джерело: zaxid.net

Схожі новини