Передплата 2024 «Добра кухня»

Гурт O.Torvald вперше прокоментував результати «Євробачення-2017»

  • 16.05.2017, 14:29
  • 1 605

Представники України на Євробаченні-2017 гурт O.Torvald привітав переможця Сальвадора Собрала з Португалії та вперше прокоментував результати конкурсу.

«Хочемо подякувати нашій команді та всім хто допомагав. Ми горді за свою країну та людей, що нас оточують. Все, що ми бачили зсередини, то було невеличким, але важливим стрибком вище своєї голови для кожного з нас: музикантів, постановників, організаторів, волонтерів», — написали O.Torvald у Facebook.

Також музиканти додали, що саме в Україні Євробачення змінило курс подальшого розвитку. O.Torvald також привітали цьогорічного переможця — представника Португалії Сальвадора Собрала. «Другий рік поспіль перемогла талановита і щира пісня. Португалія, вітаємо», — написали музиканти.

Учасники гурту також розповіли про тих фіналістів, які найбільше їм сподобалися — це представники Бельгії, Норвегії та Австрії.

«Ми раді, що змогли стати частиною цієї нової історії конкурсу і запропонували аудиторії Євробачення щось нове, незвичне та дійсно сучасне», — зазначили учасники гурту.

Нагадаємо, 13 травня у фіналі «Євробачення-2017», який проходив у Києві, став відомий переможець міжнародного пісенного конкурсу. Згідно з результатами глядацького голосування і оцінок журі з різних країн світу, переможцем став представник Португалії — Сальвадор Собрал з піснею Amar pelos dois. Представники України — гурт O.Torvald — посіли 24 місце.

Джерело: zaxid.net

Схожі новини