Передплата 2024 «Добрий господар»

Порошенко заявив, що буде залучати в Україну "лоукости"

  • 07.04.2017, 18:28
  • 1 246

За його словами, українці повинні отримати можливість їздити в ЄС без переплати за квитки.

Президент України Петро Порошенко заявляє, що влада докладає зусиль для того, щоб поїздки в Європу для українців стали дешевшими. Про це він сказав на зустрічі з молодими вченими та президентом національної академії наук України Борисом Патоном, передає його прес-служба.

"Можу вам сказати, що на цьому (на безвізовому режимі - Ред.) робота не зупиняється. Ми зробимо, щоб поїздки українців були дешевшими, щоб в Україну прийшли "лоукост", - сказав президент.

За його словами, українці повинні отримати можливість за своїм паспортом без оформлення візи, не переплачуючи за квитки, а витративши лише 30-60 євро, їздити в ЄС.

Нагадаємо, 6 квітня Європейський парламент на пленарному засіданні в Страсбурзі проголосував за введення безвізового режиму для громадян України в країнах Євросоюзу. Посли країн ЄС мають затвердити це рішення 26 квітня.

Міністр закордонних справ Павло Клімкін зазначив, що для перетину кордонів країн Європейського Союзу після запровадження безвізового потрібно мати лише біометричний паспорт та поліс страхування.

Джерело: Українська правда

Схожі новини