Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Марін Ле Пен у Москві заявила, що прагне тісніших відносин Франції з Росією

  • 24.03.2017, 15:32
  • 790

Вона також пообіцяла у разі перемоги на виборах працювати над скасуванням західних санкцій щодо Москви.

Кандидатка у президенти Франції від право-радикальної партії Національний фронт Марін Ле Пен, перебуваючи з візитом у Москві, заявила, що прагне тісніших відносин Франції з Росією.

Вона також пообіцяла у разі перемоги на виборах працювати над скасуванням західних санкцій щодо Москви, запроваджених після російського вторгнення в Україну. Ле Пен неодноразово виправдовувала російське захоплення й анексію кримського півострова.

Відвідуючи Москву за чотири тижні до першого туру голосування на французьких президентських виборах, Ле Пен зустрілася з чільними представниками російського парламенту. Вона також провела зустріч з президентом РФ Владіміром Путіним, який пообіцяв у свою чергу не втручатися у вибори.

"Знаю, звичайно, що зараз активно розвивається і передвиборна кампанія у Франції. Ми ні в якому разі не хочемо якось впливати на події, що відбуваються, але залишаємо за собою право спілкуватися з усіма представниками всіх політичних сил країни, так само, як роблять наші партнери в Європі, Сполучених Штатах", - сказав він.

Схожі новини