Передплата 2024 «Добрий господар»

Українка стала срібним призером чемпіонату Європи з фехтування

  • 08.03.2017, 12:26
  • 848

Загалом у турнірі взяли участь 87 фехтувальниць із 25 європейських країн.

У болгарському Пловдиві відбулися змагання серед шпажисток в рамках юніорського чемпіонату Європи з фехтування. Про це повідомляє прес-служба Національної федерації фехтування України, передає УТ.

Зазначається, що у турнірі взяли участь 87 фехтувальниць із 25 європейських країн.

Для збірної України цей турнір пройшов більш, ніж успішно. Українська шпажистка Інна Бровко завоювала срібну медаль континентальної першості, поступившись у фінальному поєдинку 8-му номеру світового рейтингу ізраїльтянці Вірі Майї Деві Канівській з рахунком 13:15.До цього Бровко вдало пройшла груповий раунд, записавши на свій рахунок 6 перемог з 6.

А ось бій за потрапляння в фінал дався представниці збірної України набагато легше: в 1/2 турнірній таблиці Бровко без проблем пройшла чемпіонку світу серед кадетів 2016 Алессандро Боццо з Італії, завершивши поєдинок з рахунком 15: 7 на свою користь. На жаль, золота нагорода українці не скорилася. Як повідомлялося, Інні Бровко не вистачило всього лише двох уколів до чемпіонського титулу в протистоянні з Канівського.

Варто зазначити, що на цьому чемпіонаті Європи Україну також представляли Катерина Чорний, Наталя Степанян і Дарина Варфоломеєва.

Схожі новини