Передплата 2024 ВЗ

У зоні АТО за добу загинув один військовий, троє отримали поранення

  • 18.02.2017, 08:10
  • 943

Терористи обстрілюють Авдіївку, є два влучання у житловий сектор, пошкоджено газопровід.

У зоні проведення антитерористичної операції у п’ятницю, 17 лютого загинув один український військовий, троє отримали поранення, повідомили у прес-центрі штабу АТО, передає УТ.

За інформацією, станом на 18.00 годину 17 лютого терористи обстрілюють Авдіївку, вже зафіксували два влучання у житловий сектор, поранено двох мирних мешканців. У місті через обстріли пошкодили газопровід.

"На Донецькому напрямку — зі 120 міліметрових мінометів, танку, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти багаторазово обстрілювали Авдіївку. Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів обстріляли Новоселівку Другу, Зайцеве, Новолуганське та Піски. По Невельському вогонь вів снайпер", - йдеться у повідомленні.

За даними штабу, на Маріупольському напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстрілювали Водяне, Талаківку та Широкине. По Гнутовому вогонь вів снайпер.

Зазначається, що на Луганському напрямку зі 120 міліметрових мінометів та протитанкових ракетних комплексів російські окупанти обстріляли Кримське, а з гранатометів — Новоолександрівку та Катеринівку.

Як повідомляє штаб, загалом зафіксували 32 обстріли.

Схожі новини