Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Молдові затримали бойовика, який воював проти сила АТО на Донбасі

  • 16.12.2016, 18:42
  • 1 167

Затриманий родом з Придністровського регіону Молдови, він проходив підготовку у спеціальних тренувальних таборах терористів, мав навички використання спеціальної військової техніки.

Співробітники Генеральної прокуратури Молдови за сприяння Служби інформації та безпеки затримали 42-річного громадянина Молдови, який воював на стороні «ЛНР/ДНР». Про це повідомили в прес-службі Генеральної прокуратури Молдови.

«За даними слідства, затриманий, 42-річний громадянин Молдови воював у складі незаконного військового формування «Спарта» у Донецькій області України. На підставі наявних у Служби інформації та безпеки даних, раніше його було оголошено у національний розшук», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що затриманий родом з Придністровського регіону Молдови, він проходив підготовку у спеціальних тренувальних таборах терористів, мав навички використання спеціальної військової техніки.

Прокуратура звернулася у судові інстанції Кишинева з вимогою про його арешт терміном на 30 днів. Якщо провину затриманого буде доведено, йому загрожує ув'язнення терміном до 7 років.

Джерело: Укрінформ

Схожі новини