Передплата 2024 «Добра кухня»

У Києві на Подолі вчинили напад на журналіста

  • 26.07.2016, 18:41
  • 956

У Києві ввечері 25 липня на журналіста «Цензор.НЕТ» Сергія Головньова було вчинено напад. 

За словами Сергія, напад стався на Подолі по дорозі з вулиці Костянтинівська до метро Контрактова площа, коли він йшов з редакції.

«Все продумано. Один йшов попереду в капюшоні, прикриваючи обличчя рукою, прикидався п'яним. Інший — позаду. Порівнялися, вдарили з обох боків. Повалили на землю, відлупцювали протягом хвилини і втекли», — написав він.

Версію про пограбування Сергій відкидає, адже, за його словами, ні телефон, ні сумка нападників не зацікавила.

Журналіст повідомив, що заяву про напад в поліцію він написав, проте на успішний результат розслідування не вірить, адже спланувати напад без явних доказів дуже легко.

«Роздерто лікоть, два синці на обличчі. Преломів немає. Сьогодні дзвонив дільничний, розпитував про місце нападу, щоб знайти камери спостереження. Розуміння, через що було вчинено напад ні в мене, ні в поліції немає», — повідомив постраждалий Громадському.

Сергій Головньов говорить, що за 10 років його роботи в журналістиці це перший напад на нього.

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…