Передплата 2024 «Добрий господар»

Керувати освітою Львівщини буде Любомира Мандзій

  • 25.07.2016, 20:24
  • 7 725

Конкурсна комісія визначила єдиного претендента на посаду начальника департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації.

Керувати освітою Львівщини буде Любомира Мандзій
Керувати освітою Львівщини буде Любомира Мандзій

Про це повідомляє кореспондент Leopolis.news.

Зокрема, після сьогоднішньої повторної співбесіди екс-голова Перемишлянської РДА Олег Паска набрав 1,1 бала, а доцент ЛНУ ім. І. Франка Любомира Мандзій здобула 1,2 бала.

Таким чином комісія прийняла рішення рекомендувати Любомиру Мандзій на посаду начальника департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації.

Як пояснила у коментарі Leopolis.news керівник апарату облдержадміністрації Маріанна Вільшинська, тепер буде готуватися подання на погодження Міністерства освіти і науки.

Як повідомляли, учора, 20 липня, під час тестування у рамках конкурсу на заміщення вакантної посади начальника департаменту освіти і науки Львівській облдержадміністрації відбувся збій у роботі автоматизованої системи. Як розповіли кореспонденту Leopolis.news свідки тестування, одному з його учасників після внесення відповідей система не видала результат. Більше того, цей учасник всупереч правилам, покинув приміщення де проходило тестування і повернувся до нього за якихось 10 хвилин. Після цього він повідомив іншим учасникам, що відбувся збій, але «система запрацювала» і видала результат — 25 балів. Цим кандидатом була Любомира Мандзій.

Після цих маніпуляцій перемогу у конкурсі пророкували саме їй.

Схожі новини