Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Єревані мітингувальники заявили про збитий поліцейський безпілотник і спалений автомобіль

  • 25.07.2016, 10:40
  • 852

На території полку відключено електрику, передача продуктів харчування заблокована.

Озброєна група, яка захопила будівлю патрульно-постового полку в Єревані, спалила поліцейський автомобіль. Про це повідомив переговорник між владою і озброєним угрупуванням, депутат парламенту невизнаної Нагірно-Карабахської республіки Віталій Баласанян, передає Український Тиждень.

«На території полку вони спалили автомобіль. Проте, держоргани проігнорували цей крок, і продовжать переговори, поки ті не складуть зброю», - сказав Баласанян місцевим ЗМІ в неділю, 24 липня.

У свою чергу один із учасників захоплення будівлі полку, прес-секретар вірменської опозиційної громадської ініціативи «Установчий парламент» Варужан Аветисян стверджує, що також збитий поліцейський безпілотник.

«Ми спалили поліцейський автомобіль. Крім того, збили дрон», - сказав Аветісян електронному виданню «Лрагір».

На території полку перебуває велика кількість поліцейської зброї і озброєння, спецтехніка, спецзасоби та автомобілі.

Тим часом, члени збройного угруповання відмовилися від посередницької місії Баласаняна, заявивши, що їхні інтереси представлятиме колишній командир Сісіанского полку під час карабаської війни 90-х років Ашот Мінасян.

Наразі в районі захопленого полку проходить мітинг на підтримку збройного угруповання.

Член «Установчого парламенту» Алек Енігомшян заявив на мітингу, що на території полку «відключено електрику, вже добу їм не доставлена ​​їжа, зв'язок обмежений, є поранений, медична допомога не надається».

«На знак протесту такого ставлення члени угруповання спалили поліцейський автомобіль ГАЗель «на території полку», - сказав Енігомшян.

Схожі новини