Передплата 2024 «Добрий господар»

В автокатастрофі загинув молодий американський актор

  • 20.06.2016, 08:15
  • 1 635

Голлівудський актор російського походження Антон Єльчин загинув в результаті нещасного випадку в американському штаті Каліфорнія.

Про це заявила офіційний представник поліцейського управління Лос-Анджелеса Дженні Хойзер, передає ТАСС.

За її словами, 27-річний актор "прямував на зустріч з друзями, щоб взяти участь в репетиції, і оскільки він довго не приходив, ті вирушили до його дому" в передмісті Лос-Анджелеса. Прибувши на місце, вони виявили тіло Єльчина.

"Очевидно, він ненадовго вийшов з машини, залишивши її на дорозі, - вказала Хойзер. - Він був позаду автомобіля в той час, коли той поїхав назад і притиснув його до цегляної колони, при цьому актор отримав травму, яка призвела до смерті".

За відомостями, в той час, коли тіло було виявлено, мотор машини працював, однак правоохоронці це офіційно поки не підтвердили. Джерела, також вказали, що правоохоронні органи вважають подію нещасним випадком.

Єльчин народився в 1989 році в Ленінграді в родині професійних фігуристів. У віці приблизно півроку разом з батьками переїхав з СРСР в США. Грати в фільмах він почав ще будучи дитиною.

Найбільшу популярність актор отримав, зокрема, завдяки зйомкам у картинах "Таємниці минулого", "Альфа Дог", "Зоряний шлях", "Термінатор: Спасіння прийде". Особливу популярність Єльчину принесло виконання ролі російськомовного дослідника космосу Павла Чехова в науково-фантастичних фільмах з серії "Зоряний шлях".

Схожі новини