Передплата 2024 «Добре здоров’я»

НАБУ вже відкрило кримінальних справ на мільярд

  • 09.02.2016, 12:36
  • 967

Детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) наразі розслідують понад 50 кримінальних проваджень щодо зловживань на мільярд гривень.

Про це Президент України Петро Порошенко заявив під час складання присяги працівниками Управління спеціальних операцій Національного антикорупційного бюро, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Лише два місяці тому детективи Антикорупційного бюро зареєстрували в Єдиному реєстрі досудових розслідувань перші кримінальні правопорушення. А вже сьогодні розслідується понад 50 справ на загальну суму, що перевищує мільярд гривень», - сказав Порошенко.

За його словами, Бюро має унікальну структуру, де сконцентровані в одному органі і оперативні працівники, і аналітики, і силові підрозділи, і детективи.

«Вже за перші тижні своєї роботи вони довели, що для Національного антикорупційного бюро не існує ані закритих сфер, ані недоторканих осіб, ані широких зв'язків», - наголосив Глава держави.

Сьогодні працівники Управління спеціальних операцій Національного антикорупційного бюро України склали присягу осіб начальницького складу.

Схожі новини