Передплата 2024 ВЗ

Кононенко просить НАБУ організувати йому очну ставку з Абромавичусом

  • 09.02.2016, 12:24
  • 621

Перший заступник голови фракції «Блоку Петра Порошенко» Ігор Кононенко звернувся до Національного антикорупційного бюро України з проханням провести очну ставку з міністром економічного розвитку і торгівлі Айварасом Абромавичусом, який звинуватив його в корупції.

«Прошу провести одночасний допит мене — Ігоря Кононенка і Айвараса Абромавичуса з метою з’ясування фактів, викладених у його повідомленнях (заяві)», — йдеться у клопотанні Кононенка, направленому в понеділок директорові НАБУ Артему Ситнику і опублікованому на сторінці депутата в Facebook, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Кононенко наголосив, що для якнайшвидшого встановлення істини готовий всебічно сприяти слідству і навіть дати дозвіл на використання даних його особистих комунікацій з Абромавичусом і згаданими міністром економіки особами, які є в операторів мобільного зв’язку, та інших.

Перший заступник голови фракції БПП також нагадав, що закликав Абромавичуса пройти разом з ним відкрите тестування на поліграфі. «На жаль, поки що відповіді від нього немає. Хоча тестування на поліграфі не є поширеною практикою, однак у цій справі, враховуючи його значний резонанс, такий крок був би дуже доречним», — зазначив він.

Схожі новини