Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Музиканти Eagles Of Death Metal: "У "Батаклані" ніхто не хотів кидати друзів, тому так багато загиблих"

  • 26.11.2015, 11:43
  • 765

Американський рок-гурт, який виступав у "Батаклані", коли стався теракт, розповів про події страшного вечора 13 листопада.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Vice.

Це перше інтерв'ю музикантів після терактів у Парижі. Хлопці не могли оговтатися після терактів і оголосили, що припиняють поки свої виступи.

Один з терактів 13 листопада був здійснений на концерті колективу в театрі "Батаклан", при атаці загинуло 89 осіб, у тому числі менеджер по мерчандайзингу Eagles Of Death Metal Нік Олександр. Всього в результаті терактів загинуло щонайменше 130 осіб.

"Глядачі ховалися в нашій гримерці, і вбивці увірвалися туди", - згадує фронтмен гурту Джессі Хьюз. "Вони вбили всіх, крім хлопця, який ховався під моєю косухою. Люди прикидалися мертвими, вони були так налякані. Загинуло так багато людей в основному тому, що ніхто не хотів кидати своїх друзів, люди захищали їх своїми тілами", - ділиться він.

Хьюз висловив сподівання, що Eagles of Death Metal будуть першою групою, яка зіграє в "Батаклані", коли театр знову відкриють. "Я дуже хочу повернутися в Париж. Наші друзі прийшли послухати рок-н-рол і померли, а я хочу повернутися і жити", - каже музикант.

Співзасновник Джош Хомму підтвердив, що група продовжить європейський тур, відкладений через теракти. Зараз Хомму збирає пожертви на користь жертв паризьких атак за допомогою свого благодійного фонду Sweet Stuff Foundation.

Схожі новини