Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Серіал про українок-заробітчанок на польському ТБ покажуть у вересні

  • 06.08.2015, 15:46
  • 1 325

13-серійний серіал, що отримав назву "Дівчата зі Львова", з'явиться на популярному польському телеканалі TVP1 буквально через місяць.

Як повідомлялося раніше, сюжет буде обертатися навколо чотирьох подружок, які переїжджають до Польщі у пошуках роботи, пише "Радио Польша"

Головні ролі виконують Анна Марія Бучек, Катажина Ухерська, Анна Горайська та Магдалена Врубель, які досить відповідально поставилися до поставленої задачі. Зокрема, акторкам довелося поглибити свої знання української мови, адже серіал буде транслюватися спеціально стилізованою під українську польською мовою.

За словами творців, героїні балансують на межі між нестримним сміхом та несамовитим сумом, постійно розриваючись між ностальгією за домом та побутовими казусами.

Також одним з ключових завдань серіалу стало висвітлення відносин між українцями та поляками, які не завжди є безконфліктними. Як зазначила Катажина Ухерська, на екранах глядачі не побачать чіткого поділу персонажів на "чорних" та "білих", з боку обох націй будуть присутні як позитивні, так і негативні герої.

Схожі новини