Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Порошенко - патрульним: "Інколи вам буде не легше, ніж воїнам на Донбасі"

  • 04.07.2015, 14:12
  • 958

Перші співробітники патрульної служби столиці склали присягу на вірність українському народу.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, урочисте складення присяги відбулося на Софіївській площі за участі Президента, Прем'єр-міністра, міністра внутрішніх справ та послів низки іноземних держав.

"Вітаю працівників патрульної поліції зі складенням присяги на вірність українському народу. Слава Україні!" - привітав патрульних Петро Порошенко.

Глава держави закликав їх бути мужніми і чесними, попередивши, що інколи їм буде не легше, ніж воїнам на Донбасі.

"Присягати Україні - це честь. Сьогодні ви заступаєте на внутрішній фронт, фронт боротьби за закон і справедливість. Повірте, у столиці інколи вам буде не легше, ніж воїнам на Донбасі", - сказав він.

Так, за словами Президента, на столичних вулицях ворог не носить іншу форму, не розмовляє іншою мовою і зовні такий самий, як тисячі чесних людей, спокій яких треба охороняти.

"Така вже специфіка правоохоронця, що для того, аби захищати закон, вам доведеться ризикувати здоров'ям, а інколи і життям. Однак, на моє глибоке переконання, головна зона ризику у цій системі не там, де свистять кулі, а там, де свистять купюри. Але я переконаний у вашій мужності та чесності, здатності витримувати фізичні та психологічні навантаження, а також протистояти будь-яким спокусам", - наголосив Глава держави.

Схожі новини