Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Співак Віталій Козловський отримав повістку

Більшість українців переконані, що це — «показовий виступ у військкоматі»

Віталій Козловський отримав повістку. Фото з особистої сторінки Instagram Віталія Козловського
Віталій Козловський отримав повістку. Фото з особистої сторінки Instagram Віталія Козловського

Соцмережами гуляє новина про те, що співакові Віталію Козловському вручили повістку. Артист навіть виставив фото, на якому у присутності воєнкома її підписує. «От і до мене прийшла повістка», — підписав він цей знімок.

Як з’ясувалося, така форма повістки видається військовозобов'язаним, які пройшли медичну комісію та визнані придатними до служби. Фактично такий вид повістки — це безпосередній виклик до армії.

Як нагадують деякі сайти, після початку повномасштабної війни Козловський висловлював бажання навчитися стріляти зі зброї. Бо казав, «якщо вже піде на той світ, то з ним піде і щонайменше один рашист».

Дописувачі по-різному відреагували на те, що Віталій піде захищати Україну. Хтось пише, що його місце на сцені - з мікрофоном у руках, натомість, інші переконують, що це «чергова фальшива нота» від цього артиста і «показовий виступ у військкоматі». У коментарях під постом дехто почав відверто сумніватися, чи справді співак вирушить на фронт. Деякі вважають, що це зроблено заради піару: «Правда думаєте, що його мобілізують? Не смішіть», «Отримати — ще не означає піти воювати, піар», «Повірте, ніхто там воювати не буде. Прийде час, подивіться!», — пишуть користувачі мережі. А ще інші нагадали, що Віталій Козловський завжди біг співати переважно там, де платять чималі гроші.

Пригадуєте, який скандал був торік на День Незалежності, коли Віталію Козловському і багатьом «карталівцям» роздали ордени? Народ не міг зрозуміти — за що? Та й навіть сам Козловський був шокований, коли дізнався про нагородження. Першою його реакцією було запитання до менеджерки, чи дадуть йому за це гроші. «Моє перше запитання: „За це гроші дадуть?“. Вона каже: „Ні, тільки медаль“. Я запитав за гроші не тому, що я такий меркантильний, а тому, що нічого зараз не заробляю. Тільки їжджу. Я зараз роблю свою справу як художник, який пише свої картини. Не для продажу», — сказав тоді Козловський в інтерв'ю «Люкс ФМ».

А ще Віталіку нагадали, як він з «неймовірним щастям» гнав у столицю кацапстану — москву співати на «днє пабєди». А це було, до речі, у 2018-му, коли Україна вже чотири роки боролася проти російських загарбників. Навіть відома телеведуча Анжеліка Рудницька торік, коли довідалася, що Козловському вручили орден, обурювалася: «У 2018 році Віталій Козловський на день перемоги у москві виступав. Владу це не зупинило, і вони йому дали орден», — казала Рудницька.

А ще Анжеліка пригадала шокуючий факт з біографії Козловського, коли в 2017 році той поїхав з квітами зустрічати скандальну сепаратистку, ексмера Слов’янська Нелю Штепу, яка підтримувала окупантів. Та ще й спільним фото хизувався в Інстаграмі.

Не дивно, що після таких скандальних вчинків український народ не особливо довіряє співакові Козловському, бо це, мовляв, — черговий піар…

Схожі новини