Передплата 2024 ВЗ

Розпусна любов до ближнього

Із непристойними пропозиціями до дітей «пристають» їхні родичі і духовні наставники

Триває досудове розслідування за фактом розбещення 12-річної дитини — заяву про такий злочин у Миколаївський райвідділ поліції Львівської області зробила мати хлопчика, жителька обласного центру. За її словами, розпусні дії щодо сина вчинив його 50-річний родич, який живе в одному із сіл Миколаївщини.

Слідчі відкрили кримінальне прова­дження за ч. 2 ст. 156 Кримінального ко­дексу України. Якщо вину особи, на яку вказано у заяві до поліції, доведуть, їй за­грожуватиме позбавлення волі на термін до восьми років. За даними «ВЗ», запо­біжного заходу щодо підозрюваного не обирали.

Останнім часом у поліцейських зве­деннях почастішали повідомлення про сексуальну наругу над неповнолітніми. У червні 18-річний студент із заможної сім’ї у львівському мікрорайоні Леван­дівці зґвалтував 11-річного хлопчика. Ін­ший гучний скандал пов’язаний із 47-річ­ним… служителем культу — пастором однієї із церков у районному Сколе. Його звинувачують у тому, що 20 серпня, се­ред білого дня, біля торгового центру у Львові «приставав» до 14-річного під­літка Богдана, який роздавав флаєри. Зі слів хлопця, незнайомий чоловік попро­сив налаштувати мобільний телефон і для цього запропонував Богдану сісти у машину, де мовляв, прохолодніше, ніж на дворі, бо працює кондиціонер. У са­лоні цей чоловік пхав руки в інтимні місця юнака і зробив йому непристойну пропо­зицію — за 500 гривень вступити у статеві стосунки… Хлопець, з його пояснень, ви­магав припинити розпусні дії, а коли не­відомий продовжував їх, на свій телефон записав розмову спокусника. А потім ви­кликав поліцію, якій і передав компромат.

Невдовзі підозрюваного затримали. У відділку поліції пастор спочатку запе­речував «рукоблудство», але коли дізна­вся, що його педофільські пропозиції задокументовано, зізнався у скоєному. Прокуратура оголосила йому підозру, а Личаківський райсуд Львова на час досу­дового розслідування відправив священ­ника під цілодобовий домашній арешт.

За повідомленням «Надзвичайних но­вин», у підозрюваного четверо дітей. Він не раз був організатором масових моло­діжних релігійних зібрань, де проповіду­вав любов до ближнього…

А тим часом…

Працівника одного з львівських дит­садків підозрюють у розбещенні юних ви­хованців. Як повідомило видання «Вар­та 1», малюки розповіли своїм батькам, що цей чоловік торкався їхніх статевих органів, розповідав, що цих дітей дуже любить, що є їхнім другом. Скаржилися лише хлопчики. Батьки кажуть, що цей чоловік не є вихователем, отож не має права контактувати з їхніми дітьми — а він укладає малих спати, наглядає за ними у тиху годину. Обставини цієїсправи ви­вчають представники правоохоронних органів.

Схожі новини