Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Водій, який вночі збив двох пішоходів у Львові, п'яним втікав з місця попередньої ДТП

  • 12.10.2016, 13:31
  • 3 619

Один пішохід загинув, інший у важкому стані.

Один з двох пішоходів, яких вчора, 11 жовтня, на вул. Шевченка, 253 у Львові збив автомобіль з польськими номерами, перебуває у лікарні у важкому стані. Другий загинув на місці події, його особу ще встановлюють. Перед наїздом на пішоходів водій вчинив ДТП з іншим авто і втікав з місця події, передає Захід.нет.

За даними прес-служби патрульної поліції Львова, водій позашляховика Hyundai Terracan із польськими номерами близько 21:00 зіткнувся з автомобілем Volkswagen Caddy. Згодом, за словами очевидців, джип на великій швидкості продовжив рух зустрічною смугою і через 400 метрів виїхав на тротуар, де наїхав на двох пішоходів. При перевірці на стан сп'яніння водія Hyundai Terracan драгер показав 1.52 проміле алкоголю у крові.

Як уточнили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, львів’янин віком близько 40 років отримав політравму, закриту черепно-мозкову травму, тупу травму живота і грудної клітки, перелом кісток тазу. Його шпиталізували в лікарню швидкої медичної допомоги. Стан чоловіка на ранок 12 жовтня — важкий. Особу другого пішохода, який загинув на місці події, ще встановлюють.

За кермом автомобіля, який збив двох перехожих, перебував 45-річний мешканець міста Винники. Наїзд на пішоходів він вчинив поза межами проїзної частини. Після зіткнення водій не впорався з керуванням і в'їхав в огорожу на узбіччі.

Першу аварію оформляли патрульні інспектори. На водія склали протоколи за керування у нетверезому стані, за вчинену ДТП, за втечу з місця аварії та постанову за керування без необхідних документів. Другу аварію з потерпілими оформляли слідчі Шевченківського відділу поліції.

Автомобіль з польськими номерами збив двох пішоходів у Львові, один з них загинув на місці

Після скоєння наїзду на перехожих автомобіль вилетів на узбіччя і врізався в огорожу.

У вівторок, 11 жовтня, на вулиці Шевченка 253 сталося смертельне ДТП. Про це у Facebook на сторінці спільноти «Варта-1» поінформувала депутат міської ради Ірина Оршак.

Як зазначається, позашляховик Hyundai Terracan з польськими номерами збив двох перехожих. Один з них помер на місці, іншого госпіталізували. Після скоєння наїзду водій, який, за свідченнями очевидців був напідпитку, не впорався з керуванням і в'їхав в огорожу на узбіччі.

«Обставин не знаю, поліція і швидка на місці. Авто збило двох перехожих - один помер раптово, інший госпіталізований. Автомобіль після наїзду опинився на городі особняку. За свідченнями очевидців водій в стані алкогольного сп'яніння», - йдеться у повідомленні.

Наразі обставини події і особи потерпілих встановлюються. На місці ДТП працює поліція.

Схожі новини