Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові неповнолітні обстріляли маршрутку

  • 28.12.2015, 08:11
  • 3 863

У неділю близько 18:15 у Львові на вулиці Виговського неповнолітні обстріляли маршрутний автобус №13.

Як повідомила речник патрульної поліції Львова Катерина Рибій, у вікна маршрутки були здійснені чотири постріли, передає ZAXID.NET.

За попередньою інформацією, стріляли з пневматичної зброї.

Фото: Варта 1
Фото: Варта 1

Унаслідок обстрілу в маршрутці розбиті три вікна позаду місця водія. Одна дівчина-пасажир маршрутки отримала незначні ушкодження і не потребувала госпіталізації.

За інформацією свідків, постріли пролунали з вікон однієї з квартир на вул. Виговського. Поліцейські оглянули квартиру і знайшли чотирьох неповнолітніх хлопців, які зізналися в скоєнні обстрілу. Зброю неповнолітні придбали в ломбарді.

Один з підлітків, 15-річний львів‘янин, зізнався, що постріли по маршрутному таксі здійснив заради розваги. Він передав поліції пневматичний пістолет, з якого були здійснені постріли.

Автобус, який вчора обстріляли, вже курсує на маршруті

Як поінформував начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, автобус, який вчора обстріляли, вже курсує на своєму маршруті, передає Прес-служба ЛМР.

«Внаслідок обстрілу, у маршрутці пошкоджено 3 вікна. Перевізник «Фіакр-Львів», який обслуговує маршрут №13, замінив вікна. Збитки оцінено у близько 7 тис. грн. Поліція затримала неповнолітніх хуліганів, які розважалися, обстрілюючи з пневматичної зброї автобус №13 з вікна однієї з квартир на вул.Виговського. Триває слідство», - зазначив Віктор Щир.

Схожі новини