Передплата 2024 «Добрий господар»

«Людина року» Тейлор Свіфт — у списку багатіїв від Forbes

Перша серед зірок світового шоубізнесу, що заробила мільярд доларів виключно піснями й виступами

Статок американської співачки Тейлор Свіфт оцінюють зараз у 1,1 мільярда доларів. Фото TAS Rights Management.
Статок американської співачки Тейлор Свіфт оцінюють зараз у 1,1 мільярда доларів. Фото TAS Rights Management.

Американська співачка, виконавиця пісень у стилі «кантрі» Тейлор Свіфт, яку журнал Time визнав 2023-го «Людиною року», вперше потрапила до списку мільярдерів від Forbes. Як підрахувало це бізнесове видання, статок Тейлор Свіфт оцінюють зараз у 1,1 мільярда доларів США.

Позначку в мільярд доларів статок «Людини року» перетнув у жовтні 2023-го, після неймовірного успіху її Eras Tour (сума зборів під час цього концертного туру становила понад мільярд «зелених»).

У списку мільярдерів, який склав Forbes, присутні також попспівачка Ріанна й репер Jay-Z, але, на відміну від Тейлор Свіфт, величезні статки ці виконавці накопичили не тільки завдяки своїй музичній діяльності.

А очолив традиційний світовий рейтинг мільярдерів від Forbes французький бізнесмен Бернар Арно. Статки глави компанії LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy), що виробляє розкішні аксесуари й елітні напої, оцінили у 233 мільярди доларів.

Кішка Тейлор Свіфт багатша, ніж її бойфренд-футболіст…

У мільярдерок навіть кішки зовсім не бідні… За підрахунками AllAboutCats, ринкова вартість улюбленої кішки Тейлор Свіфт, Олівії Бенсон, становить близько 100 мільйонів доларів.

Тварина дуже популярна у соціальних мережах, де чотирилапа блогерка має величезну кількість підписників… Олівія Бенсон також має інші доходи: кішка знімалася разом зі Свіфт у кількох музичних відеокліпах, а також була героїнею рекламних роликів, зокрема, для DirectTV, Diet Coke і AT&T.

Нещодавно британське видання Page Six підрахувало, що Олівія Бенсон багатша за бойфренда Тейлор Свіфт, зірки американського футболу Тревіса Келса. (У лютому 2024-го цей гравець став разом зі своїм клубом Kansas City Chiefs переможцем Super Bowl, фінального матчу Національної футбольної ліги США). Минулого року трансферну вартість Келса оцінювали у 30 мільйонів доларів, а сьогодні це близько 40 мільйонів. Тобто у 2,5 раза менше, ніж ринкова вартість улюбленої кішки коханої футболіста…

Схожі новини