Передплата 2024 ВЗ

В Ужгороді поліція знайшла підлітків, які отруїли школярів сльозогінним газом

Поліція виявила підлітків, які розпорошили перцевий балончик в ужгородській школі №9, через що отруїлись 13 дітей. Про це повідомляє місцеве видання «Mukachevo.net»

Ними виявилися 16-річні підлітки, один з яких - учень навчального закладу, де і стався інцидент.

За словами хлопців вони розпорошили перцевий аерозоль на території навчального закладу для того, щоб справити враження на однолітків. Речовий доказ - балончик «Перець» ємністю 100 грамів поліція вилучила.

Також стало відомо, що кількість госпіталізованих дітей, від отруєння газом у школі, зросла до 13. Стан школярів задовільний. За словами лікарів усі 13 дітей зараз знаходяться в стабільному задовільному стані в загальних палатах.

Одинадцять школярів були транспортовані «швидкими», а двох привели батьки вже з дому, бо симптоми не зникали. У всі госпіталізованих фіксувалося підвищення температури до 37,3. Також вони скаржилися на потемніння в очах, запаморочення, головний біль, нудоту і сухий подразнюючий кашель.

Нагадаємо, напередодні повідомлялось, що 11 ужгородських школярів отруїлися розпиленим у школі сльозогінним газом.

В Ужгороді невідомий розпилив газ у школі: 11 дітей госпіталізовано

Поліція встановлює особу підозрюваного в хуліганських діях, який розпилив газ невідомого походження у школі в Ужгороді.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП Закарпатської області.

"24 жовтня до поліції надійшло повідомлення про виявлення загазованості невідомого походження в приміщенні ужгородської ЗОШ №9", — йдеться в повідомленні.

В поліції виключили витік природного газу та встановили, що на момент інциденту нікого стороннього на території школи не було.

У відомстві повідомляють, що троє дітей було госпіталізовано одразу на місці події.

"Деякі учні звернулися по допомогу медиків самостійно, після того, як їх відпустили з уроків", — пояснюють у поліції.

Як повідомила "Українській правді" прес-секретар нацполіції Закарпаття Тетяна Щоголева, самостійно по медичне обстеження та допомогу звернулось ще 8 осіб.

"Загрози життю та здоров’ю школярів немає", — наголошують правоохоронці.

Схожі новини