Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У вбивстві гендиректора взуттєвої фабрики в Ужгороді підозрюють його колишнього бізнес-партнера

Вбивця навіть не намагався втекти з місця злочину

Генерального директора взуттєвої фабрики Андраніка Нікогосяна розстріляли близько одинадцятої ранку. Прямо в службовому кабінеті.

"Він посварився зі своїм знайомим, той дістав пістолет і 4 рази вистрелив. Потерпілий помер безпосередньо на місці події. Поліція затримала підозрюваного прямо на місці події вилучила зброю та відправила на експертизу”, — говорить Тетяна Щеголева, т.в.о. керівника відділу комунікацій ГУ НП в Закарпатській області.

Версії вбивства в поліції поки не озвучують. Загиблий — 54-річний Андронік Нікогосян, відомий в області бізнесмен, очолював закарпатське відділення Союзу вірмен України. Активно підтримував різні види спорту, навіть отримав за це нагороду від обладміністрації.

У вбивстві Нікогосяна підозрюють його колишнього бізнес-партнера Вардана Товмасяна. У дев’яностих вони відкрили взуттєву фабрику в Ужгороді.

На фото, які легко відшукати в Інтернеті, вони часто разом.

Ось, в 2014, передають допомогу в зону АТО, цієї весни на одній сцені з переможцями змагань з легкої атлетики.

Вбивство шокувало знайомих підприємців, вони допускають, що причиною сварки могли стати борги.

"Ардо завжди був таким імпульсивним, вибуховим, а Вардан - це символ такої виваженості, він завжди був стриманий. Між ними були протиріччя пов’язані з грошима. Вардан ще залишивсяя винен після того, як вони бізнес розділили, то він зостався винен і замість того, щоб вертати гроші, грав у азартні ігри", — розповідає підприємець Василь Маняк.

В Ужгороді застрелили гендиректора взуттєвої фабрики

В Ужгороді на робочому місці застрелили генерального директора взуттєвого підприємства ТОВ "Апаран".

Як повідомляє облуправління поліції Закарпатської області, чоловіка, який підозрюється у вбивстві, затримано.

За даними правоохоронців, на місці події було встановлено, що директора підприємства було вбито на території ТОВ у власному службовому кабінеті.

"54-річного чоловіка вбив 59-річний мешканець Ужгорода. Поліція встановила, що чоловіки посварилися, під час з’ясування стосунків, один вистрілив чотири рази в іншого, в результаті чого той помер на місці. Підозрюваного затримано на місці злочину", - повідомили у поліції.

З місця події вилучено пістолет калібру 7,65 мм з одним патроном, з якого стріляв підозрюваний.

Вирішується питання про відкриття провадження за ст. 115 КК "умисне вбивство", правопорушення карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

За неофіційною інформацією, вбивство сталося на тлі особистісного конфлікту.

Схожі новини