Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Інкасатори виносять гроші та цінності клієнтів після пожежі «Сбербанку»

Працівники інкасаторської служби виносять мішки із грошима та індивідуальні банківські сейфи клієнтів «Сбербанку» після пожежі, що трапилась у центрі Львова в ніч на 3 жовтня.

Вогонь знищив усі меблі та документи у банку, але гроші та індивідуальні сейфи у банківському сховищі не постраждали. Поліція уже підтвердила, що причиною пожежі став підпал. У Львові уже траплялися випадки підпалу російських банків, у лютому минулого року згоріло відділення «Сбербанку» на вул. І.Франка. Поліції не вдалося знайти паліїв

У Львові згоріло вщент приміщення «Сбербанку»

У ніч на 3 жовтня у Львові на проспекті В’ячеслава Чорновола, 2Б спалахнула пожежа у будівлі, у якій раніше працювало відділення «Сбербанку».

Про пожежу повідомили очевидці у соцмережах.

На місце події швидко прибули рятувальники та оперативно загасили пожежу.

Речник ДСНС Львівщини Віталій Туровцев уточнив ZAXID.NET, що повідомлення про займання надійшло о 02:30, вже о 03:06 її вдалося загасити. Згоріла оргтехніка і перегородки всередині приміщення. Площа займання становить близько 20м2. Постраждалих немає.

Причину виникнення пожежі встановлюватимуть правоохоронні органи.

Зазначимо, що «Сбербанк» розташований у будівлі на зупинці громадського транспорту. Поруч є магазин, зверху над банком розташований ресторан. Віталій Туровцев уточнив, що сусідні приміщення не зазнали пошкоджень.

Нагадаємо, що це вже не перша подібна атака на відділення цього банку. Зокрема, у лютому 2016 року сталася велика пожежа у одному з відділень банку. Пожежа охопила офіс на вулиці Франка, поблизу Стрийського ринку. Тоді ж була спроба підпалити ще одне відділення банку на проспекті Чорновола, 2б. Там невідомі кинули у вікно банку з запальною сумішшю, однак пошкодили лише вікно. На місце події тоді оперативно прибула пожежна машина.

У березні 2017 року «Сбербанк» домовився про продаж свого підрозділу в Україні. З 2014 року Сбербанк перебуває під європейськими санкціями, запровадженими у зв'язку з окупацією Криму Росією.

Вночі виникла пожежа у відділенні «Сбербанку Росії», постраждалих немає

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, 3 вересня о 2.32 год. у Львові на пр. Чорновола, 2б на першому поверсі двоповерхової будівлі в приміщенні Львівського відділення № 5 «Сбербанку Росії» виникла пожежа.

Вогнем знищено офісну техніку та меблі на орієнтовній площі 35 кв.м. Пожежу ліквідовано о 3.06 год. Загиблих та травмованих немає.

Обставини та причини пожежі з’ясовують.

Схожі новини