Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Полтаві на пляжі "Дублянщина" сталася перестрілка, є загиблі

  • 11.08.2017, 08:06
  • 3 662

У Полтаві на пляжі "Дублянщина" сталася перестрілка, є постраждалі.

Про це повідомляє місцеве видання "Полтавщина".

У прес-службі патрульної поліції виданню розповіли, що один з тих, хто стріляв, затриманий. Оголошено план "Перехоплення" для затримання ще одного учасника конфлікту.

"Очевидці повідомляють, що між відпочивальниками виникла сварка. Спочатку в хід пішли травматичні пістолети, потім карабін "Сайга". У результаті важкі поранення отримали чоловік і дитина", - зазначають журналісти.

Посилаючись на очевидців видання повідомляє, що з дробовика вистрілили в груди чоловікові, який нібито помер. "Дріб також потрапила в дитину, яка вижила", - сказано в повідомленні.

Перестрілка на пляжі у Полтаві: нападники сильно побили власника кафе, були напідпитку

Невідомі, які здійснили напад на пляжі у Полтаві, були у напідпитку, використовували палиці та зброю. Про це "112 Україна" повідомила речниця патрульної поліції Полтави Наталя Шарій.

"Зі слів свідків, яких патрульні опитували, люди були в нетверезому стані і напали на власників. Після чого були і палки, кажуть, і засоби схожі на зброю, досить сильно побили одного із власників. І тоді ще один власник, у нього була своя зброя зареєстрована, і він з цієї зброї вистрелив у одного з нападаючих", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, на пляжі річки Ворскла у Полтаві 10 серпня близько 19:00 сталася стрілянина, внаслідок якої одна людина загинула, отримала поранення дитина.Правоохоронці затримали чоловіка, який стріляв. Він скористався гладкоствольною рушницею.

Джерело: Українська правда, 112 канал, Фейсбук

Схожі новини