Передплата 2024 ВЗ

Серед постраждалих у ДТП автобуса обласного маршруту - 7 львів'ян

  • 24.10.2016, 14:36
  • 6 120

Відповідно до інформації від лікарів, станом на 12 год. через ДТП автобуса обласного маршруту по допомогу до лікарів звернулось 19 осіб, з них у 8-му лікарню – 12 осіб, з яких 10 осіб госпіталізовано.

В дитячу лікарню госпіталізовано 2 особи, які вже прооперовані, без загроз життю. В лікарню швидкої допомоги доставлено 5 осіб, з них 4 госпіталізовано і 1 — амбулаторно. Серед постраждалих — 7 львів`ян.

«Загалом до лікарень міста Львова доставлено 19 осіб, з них — 16 госпіталізовано: 10 — у 8-мій лікарні, 4 — в лікарні на Миколайчука та 2 — в дитячій лікарні. Вже прооперовано 4 осіб та 1 — амбулаторно.

Серед постраждалих є 7 львів`ян: 2 — в лікарні на Миколайчука, 1 — в дитячій лікарні, 4 — у 8-мій лікарні», - повідомив Володимир Зуб.

Через ДТП автобуса обласного маршруту по допомогу лікарів звернулось 19 осіб

Як уточнили в управлінні охорони здоров`я ЛМР, до міських лікарень Львова доставлено 19 осіб, які постраждали в наслідок ДТП автобуса обласного маршруту.

Деяким надали медичну допомогу та відпустили додому, інших — госпіталізували.

«До наших лікарень доставлено 19 осіб, зокрема: 12 — у 8-му лікарню, 5 — і лікарню на Миколайчука, 2 — в дитячу лікарню на вул. Орлика.

В дитячу лікарню на вул. Орлика поступило 2 осіб. Хлопець, 17 років, з переломом великогомілкової кістки з незначним зміщенням. Зараз проводиться фіксація, госпіталізується в травматологічне відділення. Дівчинка, 16 років, поступила з кровотечею в ділянці гомілки. Зараз проводиться ревізія рани.

У 8-му лікарню госпіталізовано 10 осіб, з них двом проводять операції, травми важкі, ще 2 — амбулаторно.

У лікарню на вул. Миколайчука госпіталізовано 2 осіб, 2 зараз проходять обстеження і 1 — амбулаторно.

Усім постраждалим надається необхідна медична допомога», - зазначив Володимир Зуб.

У лікарні Львова госпіталізовано 15 осіб через ДТП за участі автобуса

Як повідомили в управлінні охорони здоров`я ЛМР, сьогодні вранці в лікарні міста Львова госпіталізовано 15 осіб, які постраждали внаслідок ДТП на вул Зеленій автобуса обласного маршруту «Львів-Романів».

Усім госпіталізованим надається медична допомога.

«15 осіб госпіталізовано у міські лікарні, з них 12 — у 8-му лікарню, 2 — у дитячу на вул. Орлика і 1 — в лікарню на Миколайчука. Відомо, що трьох пацієнтів взяли в операційні. Відкрито резерв лікарських засобів, хірургів викликали з дому. Вся необхідна медична допомога надається. Наразі інформація про стан потерпілих уточнюється», - зазначив Володимир Зуб, начальник міського управління охорони здоров`я.

Джерело: прес-служба ЛМР

Схожі новини