Передплата 2024 ВЗ

Загиблі внаслідок підриву авто «Львівського холодокомбінату» були стажерами

  • 30.08.2016, 14:21
  • 16.9K

Усі троє охоронців, які загинули внаслідок учорашнього вибуху авто «Львівського холодокомбінату», лише стажувались на охоронців.

Про це розповіли на прес-конференції представники ПАТ «Львівський Холодокомбінат» (ТМ «Лімо»), повідомляє кореспондент Leopolis.news.

Зокрема, загинули молоді хлопці (один — 32-річний та двоє по 22 роки, неодружені). Вони проходили стажування на роботу охоронцями підприємства.

Стан ще одного постраждалого стабільний, травми не тяжкі. Він під охороною. Загрози життю немає.

Авто на Львівщині підірвали дистанційно

Вибуховий пристрій був закладений під дорожнє покриття автомобіля у селі Старе Село на Львівщині і приведений в дію дистанційно.

Під Львовом пролунав вибух, люди кажуть про постріли

На Львівщині — кримінальні розбірки.

У Пустомитівському районі Львівської області невідомі обстріляли і підірвали автомобіль, в наслідок чого загинули троє осіб.

Про це "Українській правді" розповів директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.

"Був підрив і був обстріл з автоматичної зброї автомобіля, в наслідок якого загинули троє осіб, одна була поранена. Автомобіль належав ВАТ "Львівському холодокомбінату", - сказав він.

За його словами, особи трьох загиблих встановлюється.

"Попередньо, це охоронці керівника і власника цього комбінату, який є особою доволі відомою у вузьких кримінальних колах Львівщини", - сказав Шевченко.

Він також повідомив, що за версією поліції мова йде про "кримінальну боротьбу за вплив між організованими злочинними групами у регіоні".

За словами Шевченка, на місце виїхав начальник кримінальної поліції Вадим Троян.

Стрілянина та вибух під Львовом

У Старому Селі, що неподалік від Львова через вибух автомобіля перекрили дорогу.

Про інцидент повідомляють активісти зі спільноти "Варта-1", передає 24 канал.

"Старе Село, вибух машини, дорога перекрита, працює поліція є швидка", — йдеться у повідомленні.

На фото видно, що позаду автомобілів швидкої та поліції помітно понівечений позашляховик. За словами, свідків вибухнула граната, очевидці кажуть, що чули щось схоже на автоматну чергу.

Як пише ZAXID.NET, речниця ГУ Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська підтвердила, що внаслідок вибуху позашляховика марки Mercedes загинуло троє людей.

Дорогу біля місця пригоди правоохоронці перекрили.

Схожі новини