Передплата 2024 «Добрий господар»

А може, Онищенка-Кадирова чеченський президент у Кремль проведе?

Якщо з Кобзона поводир не вийшов

Скільки б не повторював опальний нардеп Олександр Онищенко, що він в Австрії, від його «чесного піонерського» не австрійським, а російським духом віє. Прикордонники «запеленгували», що курс Онищенко не на Захід взяв, а до Мінська. Маршрут «Київ-Відень» транзитом через столицю Білорусі? Це щось зі сусанівського репертуару. Та й запевняння нардепа, що викладене у соцмережах фото з перегляду футбольного матчу Франція-Ісландія у компанії російських панянок — зовсім не доказ його російського сліду, а стара картинка («щоб усіх заплутати»), звучать непереконливо. А викласти фотосесію на фоні австрійських пейзажів — слабо? У міжнародний розшук ще ж не оголосили, тож Інтерполу Онищенкові наразі нічого остерігатися. А в Росії — і поготів. Тим паче з такими покровителями, на яких може сподіватися Онищенко.

З Ван Даммом — по-панібратськи (чотири роки тому містечко Кагарлик на Київщині ошаленіло від здивування, дізнавшись, з якою зіркою сюди їде кандидат у нардепи від «Регіонів» Онищенко), зі Сталлоне і Лундгреном — теж. А Періс Хілтон у нього на уродинах гуляє. Ось тільки ці зіркові друзі у нагоді втікачу Онищенку навряд чи стануть. У них перепустки ж у Кремль немає. Зате у співочого натхненника «Лугандонії» Йосі Кобзона вона є. За інформацією «Дзеркала тижня», саме цією «чарівною паличкою» і вирішив скористатися Онищенко. Через Кобзона, мовляв, «газовий» нардеп прокладає собі шлях у президентську «раша»-адміністрацію (для чого, не важко здогадатися). В який кабінет напірився Онищенко (потрапити сходу у путінський навряд чи з кобзонівською протекцією вдасться), співрозмовник «ДТ» не уточнив.

Сам Онищенко від блату з Кобзоном відхрестився, назвавши інформацію про кремлівську аудієнцію вигадкою. Перуконосний рупор Путіна теж віднікується. «А хто це — Олександр Онищенко? Я його не знаю і ні з ким не зустрічався», - цитує Кобзона «ТСН».

Якщо Онищенко до Відня через Мінськ літає, то чому б йому не спробувати на червону кремлівську доріжку транзитом через Грозний потрапити? Ну хіба чеченський президент Кадиров своєму українському однофамільцю (за інформацією ЗМІ, до зміни прізвища Онищенко був Кадировим) відмовить? Та й телефончик потенційного грознинського покровителя не важко знайти: достатньо Гепі (харківському меру Кернесу) чи Допі (екс-губернатору Харківщини Добкіну) «брякнути». У них номерок точно є: обидва у Кадирова гостювали. А не дадуть, то можна в іншого «брателли» попросити — екс-регіонала Юри Єнакіївського, який теж з чеченським президентом трапезував.

Поки Онищенко для себе безпечний притулок шукає, його підопічні, які мають стосунок до нашумілої «газової справи», до Криму, схоже, валізи пакують. Їх же там прихистити обіцяли («Говорилось так: если что, мы тут вас сразу в Крым отправим, никто вас не достанет», - цитата з однієї з телефонних розмов, прослуховування яких вели у «газовій справі» Онищенка).

Фото starlife.com.ua

Схожі новини