Передплата 2024 ВЗ

Нові обличчя у політиці? Ганна Герман сприйняла це буквально...

Лікарі припускають, що зробила не пластичну операцію, а ниткову підтяжку.

У зовнішності екс-соратниці президента-втікача Ганни Герман відбулися помітні зміни. Припускають, що колишня «регіоналка» зробила невдалу пластичну операцію. Користувачі соцмереж публікують на своїх сторінках стоп-кадри зі зйомок у студії каналу 112, які відбувалися з інтервалом у місяць. Стверджують: у Герман змінилася форма носа і повік, став ширшим розріз очей, повнішими губи.

«Хоч пані Герман і повернулась недавно зі США, слідів скальпеля на її обличчі не побачив, - написав на своїй сторінці у Facebook відомий пластичний хірург Дмитро Слоссер. - Порівняно з ефіром від 3 січня обличчя політика мало чим відрізняється. Отже, не пластика. Що ж тоді? Безумовно, збільшився об’єм губ. Це якщо порівнювати з більш давніми ефірами. На останньому ефірі досвідчене око може побачити можливі сліди від ниткової підтяжки обличчя. Об’єм вилиць також збільшився. Можна припустити, що контур обличчя покращився завдяки уколам філерів (гіалуроновою кислотою. - Авт.), які й дали привід звинувачувати пластичну хірургію у всіх гріхах. Якби до мене прийшла пацієнтка з проблемами, які були у пані Герман, я би теж не рекомендував їй пластичну операцію, а розглядав би малоінвазивні ін’єкційні методики. Питання лише в об’ємі препарату. Як виявилося, це питання — ключове”. Колеги хірурга припускають, що процедури були проведені не так давно. На це вказує наявність набряків.

“Зараз, щоб прибрати “бульдожі” щічки, змінити об’єм вилиць, “підняти” опущені з віком кутики губ, не потрібно лягати на операційний стіл. Змінити конфігурацію обличчя можна з допомогою косметологічних процедур — біоревіталізації, мезотерапії, лазерного шліфування, плазмоліфтингу, ниткової підтяжки. Наприклад, зараз застосовують 4D-нитки. Ефект часом кращий, ніж після пластичної операції! Технічно це виглядає так. У канюлю (голку із заокругленим кінчиком без ріжучого краю, що дозволяє їй безпечно проникати в глиб тканин) поміщається нитка з полідіоксанону (з нього виготовляють нитки, якими накладають хірургічні шви і ті потім розсмоктуються). Ця міцна нитка із різноспрямованими насічками фіксується до тканин із чотирьох боків. У такий спосіб створюється максимальне натягування, яке можна порівняти з хірургічною підтяжкою. Після установки у тканину канюля легко виводиться, а нитка залишається під шкірою всередині тканини. За кінчик, який стирчить ззовні, лікар натягує шкіру і фіксує нитку. Показана така процедура при провисанні овалу обличчя, деформації контуру, появі “брилів” нижньої щелепи і “другого” підборіддя, провисанні шкіри шиї, утворенні носогубних складок, опущенні брів і куточків губ, “втомленому” вигляді обличчя. Ефект зберігається до двох років. Якщо людина не хоче робити пластичної операції, це — хороша альтернатива, - каже лікар-дерматолог, косметолог вищої категорії Жанна Приходько. - Якщо пацієнтка вдавалася до ін’єкційних косметичних процедур, має бути готовою до появи синців, почервоніння, крововиливів. Також можуть виникати набряки — як алергічна реакція (але це неможливо, якщо колять якісні препарати) або як реакція на маніпуляції зі шкірою (множинні уколи). У нормі ці ефекти зникають протягом п’яти днів”.

Коментарі з інтернету

“На 112 каналі близько години крутять соціальну рекламу про шкоду ботоксу і пластичної операції за участю Ганни Герман. Сама Герман не здогадується про свою роль”, - написав у себе на сторінці у Facebook журналіст Азад Сафаров. “Як приємно, що до новини про запуск Північною Кореєю ракети канал 112 запросив у студію північнокорейського посла! Ось що означає злагоджена робота!” - не стримався, щоб не прокоментувати “чудесне” перетворення екс-«регіоналки», журналіст Євгеній Кузьменко.

“Це — алергія на американські харчі”. “А може, бджоли покусали?” “Спеціально зовнішність змінила, щоб всі тільки про це і говорили, а не про те, як просувала до влади Януковича своїми ораторськими здібностями”, - висувають свої гіпотези користувачі соцмереж.

Схожі новини