Передплата 2024 «Добрий господар»

Аваков: "Солдат Нацгвардії загинув від осколка в серце"

  • 31.08.2015, 21:00
  • 3 111

Через сутички під Верховною Радою від осколка серце загинув солдат Нацгвардії.

Цю інформацію уточнив на своєму twitter голова МВС Арсен Аваков.

"Загиблий солдат Дебрін -24 років - з Херсона - все-таки осколок в серце, не куля. Затриманий гранатометчік - свободівець із Січі", - написав він.

Директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко розповів про нацгвардійця Ігоря Дебріна, який загинув внаслідок вибуху гранати під стінами Верховної Ради 31 серпня

Про це він написав у Facebook.

"Старший солдат, Ігор Анатолійович Дебрін, строковик з Херсонської області. Ігор народився у 1990 році за рік до Української Незалежності. Боротьбою за ідеали якої, напевне, прикривав свої злочинні дії той, хто кинув гранату під ВР. Її уламок увійшов в районі серця воїна з лівого боку, у місце найменш захищене бронежилетом. У квітні 2015 році Ігор був призваний херсонським військкоматом і направлений для подальшого проходження строкової служби у військову частину № 3027 Нацгвардіі України. Вічна пам'ять герою і вічна ганьба його вбивці, якого не омине кара закону і кара Божа", - написав Артем Шевченко.

об вшанувати пам'ять 25-річного загиблого під час сутичок парубка, до стін парламенту принесли квіти

Про це пише у Facebook радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"На фото, в калюжі крові на сходах Верховної Ради лежать квіти в пам'ять про безневинно загиблого українця, Ігоря Дебріна, який став жертвою амбіцій політичних лузерів і провокаторів", - написав він.

Схожі новини