Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Ще дві групи чоловіків зупинили біля кордону

  • 31.03.2024, 17:45
  • 520

Прикордонники заявили про затримання ще двох груп чоловіків призовного віку, які хотіли незаконно виїхати з України. Перша група намагалася перепливти Тису, щоб потрапити до Угорщини, а друга — мікроавтобусом дістатися Молдови

Фото: ДПСУ
Фото: ДПСУ

Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Як стверджують прикордонники, у першій групі було четверо чоловіків, які несли з собою гумовий човен. Їх виявили за 100 метрів від кордону. Намірів незаконно дістатися Угорщини затримані не приховували, кажуть в ДПСУ.

Також чоловіки розповіли, що за організацію такої поїздки кожен з них мав віддати від 4000 до 5000 доларів.

Натомість у другій групі були пʼять чоловіків, мікроавтобус яких зупинили на транзитній ділянці автодороги «Одеса — Рені». Прикордонники кажуть, що послуги нелегального транспортування затримані відшукали в інтернет-месенджерах.

За таку послугу вони сплатили по 8000 доларів кожен. У цю суму також входила підробка військово-облікових документів, що надають право виїзду за кордон, стверджують у ДПСУ.

На всіх імовірних порушників склали адміністративно-процесуальні документи. Перевізнику другої групи чоловіків загрожує кримінальна відповідальність. А щодо встановлення організаторів першої групи ведеться слідство.

Схожі новини