Передплата 2024 «Добра кухня»

Польські страйкарі планують цілодобове блокування руху ваговозів на напрямку пунктів пропуску «Медика-Шегині»

  • 27.11.2023, 12:11
  • 439

Згідно з інформацією, яку українським прикордонникам надали польські колеги, громадська акція з блокування руху вантажівок біля польського пункту пропуску «Медика», що навпроти українського «Шегині», від 27 листопада може відбуватися цілодобово

Нагадаємо, що до цього, з 23 по 26 листопада, страйкарі обмежували рух вантажного транспорту з 9 до 20 години.

Станом на ранок сьогодні на цьому напрямку в чергах на території Польщі в бік України перебувало 1400 вантажних транспортних засобів.

Зазначимо, на цей час учасники акцій здійснюють блокування руху на 4 напрямах через українсько-польський кордон, де забезпечується пропуск автомобілів масою понад 7,5 тонни з вантажами.

Зокрема, з 6 листопада страйкарі суттєво загальмували рух вантажівок через пункти пропуску «Корчова — Краківець», «Гребенне — Рава-Руська» та «Дорогуськ — Ягодин». Сьогодні зранку на цих напрямках у бік України в чергах перебувало 2100 вантажівок. З 23 листопада розпочалися дії, під час яких у денний час обмежувався рух вантажівок через пункт пропуску «Медика — Шегині». Відсьогодні, як зазначалося вище, це блокування може стати цілодобовим.

Схожі новини