Передплата 2024 «Добра кухня»

У Києві врятували породіллю, в якої дорогою до лікарні зупинилося серце

  • 18.11.2023, 18:45
  • 685

Київським медикам вдалося врятувати породіллю, у якої по дорозі до лікарні, зупинилося серце. Столичні медики давали Тетяні шанс на життя один зі ста

Породілля. Фото: Любов Годнюк
Породілля. Фото: Любов Годнюк

У жінки важко перетікала вагітність. На виїзді з Чернівців до лікарні у жінки сталася зупинка серця. Бригаді швидкої вдалося здійснити реанімаційні заходи.

Історією про порятунок жінки поділилася виконувачка обов’язків генерального директора Чернівецького обласного перинатального центру Любов Годнюк.

«Лікарем Тані став випускник Буковинського державного медичного університету, наш земляк, наша гордість — Віктор Торак», — розповідає виконувачка обов’язків генерального директора Чернівецького обласного перинатального центру Любов Годнюк.

Новонароджений Віктор залишився у перинатальному. Чоловік, батьки, всі рідні були поряд з Тетяною — у Києві. А вдома на маму чекав іще старший син Іванко.

«Щодня після наради я йшла у дитяче відділення і фотографувала нашого красунчика Вітюшу і надсилала татові Юрію Равлюку та лікарю Віктору Тораку. Фото підписувала — «Вітюша чекає на маму», — продовжує розповідь пані Любов.

Крок за кроком стан Тетяни покращувався і коли вона прийшла до свідомості і вперше розплющила очі, їй показали фото новонародженого сина і вона… посміхнулася.

Схожі новини