Передплата 2024 «Добрий господар»

У лікарні святого Луки Першого виступили музиканти Луганської філармонії

  • 20.08.2023, 20:15
  • 731

У суботу, 19 серпня, квартет Луганської обласної філармонії завітав у лікарню святого Луки Першого медичного об'єднання Львова, аби підтримати військових, які проходять лікування та реабілітацію. Музиканти зіграли мініконцерт

Концерт у лікарні. Фото: Львівська міська рада
Концерт у лікарні. Фото: Львівська міська рада

Про це пише Львівська міська рада.

«Цей виступ — одна з ініціатив у Львові, аби подякувати і максимально підтримати українських військових, які зараз на лікуванні чи реабілітації у міських лікарнях. До прикладу, раніше у Львові запровадили міську програму відновлення „Місто лікує“, завдяки якій захисники, які проходять лікування, мають змогу побувати на екскурсії містом, відвідати цікаві музеї, замки чи виставки, сходити на концерт, побувати у кінотеатрі тощо», — повідомили в ЛМР.

Також у міській раді нагадали, що музиканти Луганської філармонії евакуювались до Львова торік на початку березня. З 2014 року вони працювали в місті Сіверодонецьк, однак через повномасштабне вторгнення росіян, були змушені тікати. Львівські та луганські музиканти працювали над кампанією бойкоту російських артистів за кордоном, а також організовували концерти у Львові та за межами України на підтримку музикантів, які були змушені втікати з рідних домівок.

Схожі новини