Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Суд звільнив Манафорта з-під домашнього арешту

  • 16.12.2017, 11:38
  • 828

Екс-керівник президентської кампанії Трампа буде мати обмеження для пересування, включаючи введення комендантської години і обов'язкове носіння електронного браслета.

Суд у США звільнив з-під домашнього арешту колишнього голову виборчої кампанії американського президента Дональда Трампа Пола Манафорта. Про це 15 грудня пише Reuters.

Так, суддя частково задовольнив прохання Манафорта про звільнення з-під домашнього арешту на період судового розслідування його справи.

"В своєму розпорядженні суддя Емі Берман Джексон заявила, що для звільнення з-під домашнього арешту, Манафорт повинен підписати документи, які дозволять конфіскувати чотири об'єкта приватної власності, у тому числі, два в Нью-Йорку, один в місті Олександрія (біля Вашингтон) і його будинок у Флориді", - йдеться в повідомленні.

Також Манафорт буде мати обмеження для пересування, включаючи введення комендантської години і обов'язкове носіння електронного браслета.

Водночас, згідно з рішенням суду, він може залишати свій будинок в Олександрії для перебування в іншій резиденції в Палм-Біч (штат Флорида), якщо всі умови будуть виконані.

Схожі новини