Передплата 2024 «Добрий господар»

Тривають слідчі дії щодо вбивства АТОшника Руслана Яцюка

  • 23.10.2017, 09:14
  • 1 141

У поліції поки що не беруться стверджувати про основну версію загибелі бійця 11-го батальйону “Київська Русь”, голови ГО “Рідний край” Руслана Яцюка в Броварах 21 жовтня, але припустили, що причиною міг стати словесний конфлікт.

Про це повідомляє “Громадське радіо” з посиланням на спікера управління МВС в Київській області Миколи Жуковича.

“Ми ще не можемо чітко сказати, яка основна версія. Одна з них, між учасниками цієї бійки стався словесний конфлікт. Він почався в одному з барів міста Бровари, потім переріс в бійку. Вони вийшли на вулицю, і там вже сталося це вбивство, де були нанесені колото-різані рани в черевну порожнину і грудну клітку, в результаті чого і помер 36-річний місцевий броварчанин “, — повідомив Жукович.

Спікер пояснив, що остаточні висновки можна буде зробити лише після завершення слідчих дій. За інформацією начальника Броварської поліції Олега Янчинського, чоловікові нанесено 9 ножових поранень.

Поліція встановлює свідків, опитує персонал бару, переглядає відео, яке було зняти всередині приміщення. Також призначена експертиза, аби встановити у якому стані був загиблий, сказав речник. Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

Схожі новини